Услуги

МЕБЕЛИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ

 

 
Когато ни се доверите за производството на Вашите мебели, Вие получавате комплексна услуга от проектиране, производство, доставка, качване до обекта и монтаж на мебелите. Ние следим и координираме всички дейности свързани с производството, доставката и монтажа, затова поемаме отговорността всичко да бъде изпълнено възможно най-добре в определените срокове.
Винаги се стремим да предложим на нашите клиенти най-подходящите и най-изгодните решения в тяхното обзавеждане, също така осигуряваме транспортирането и пренасянето на закупените от нас мебели. Екипът ни ще монтира всичко бързо и качествено.

 

 

 

КОГАТО СЕ ДОВЕРИТЕ НА НАС ЗА ВАШИТЕ МЕБЕЛИ, ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:

 

- ПОСЕЩЕНИЕ И ПЪРВОНАЧАЛЕН ОГЛЕД НА МЯСТОТО;

 

- ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ;

 

- РЕАЛИСТИЧНА 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ;

 

 - ЗАКУПУВАНЕ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ, МАТРАЦИ И АКСЕСОАРИ;

 

- ДОСТАВКА, ПРЕНОС И МОНТАЖ;

 

- КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА В СРОК;

 

.  .  .

 

 ИЗГОТВЯНЕ НА ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ

 

Нашите интериори изразяват Вас и това, което харесвате най-много. За нас най-важно е да разберем Вашите предпочитания и да се доближим максимално до разбиранията Ви за удобство и уют. Ние се заемаме не само със създаването на интериорния проект, но и с неговото изпълнение и всички необходими дейности като довършителен ремонт, производство на мебели и закупуване на електроуреди, матраци и аксесоари. Така ние Ви спестяваме време и пари, а Вие получавате комплексни услуги, гаранция за качествена и навременно свършена работа. Друг важен аспект в нашата работа е заедно с Вас да уточним рамките на общия бюджет по целия проект.

 

 

КОГАТО НИ СЕ ДОВЕРИТЕ ЗА ДИЗАЙНА НА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ, ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:

 

 

- ПОСЕЩЕНИЕ И ПЪРВОНАЧАЛЕН ОГЛЕД НА МЯСТОТО;

 

- ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ;

 

- ИЗГОТВЯНЕ НА ИДЕЕН ПРОЕКТ И 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ;

 

- РАБОТЕН ПРОЕКТ;

 

- ЗАКУПУВАНЕ НА ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА;

 

- КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА В СРОК;

 

.  .  .

 

РЕМОНТ И ДОВЪРШИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ

 

 
Нашата цел е максимално да Ви улесним при ремонта на Вашето жилище. Затова ние се ангажираме с цялостното планиране и организиране на всички дейности необходими, за да превърнем жилището Ви в желания от Вас дом. Уверени сме и гарантираме, че ще изпълним ремонта в срок и по-възможно най-добрият начин, спестявайки Ви ангажиментите по купуване и доставка на материалите и надзора на майсторите. Цялостният поглед, който имаме върху проекта и реализацията на различните етапи, ни помага да свеждаме до минимум вероятността за допускане на грешки и възникване допълнителни разходи за тяхното отстраняване.

 

 

 

 

КОГАТО СЕ ДОВЕРИТЕ НА НАС ЗА РЕМОНТА, ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:

 

- ПОСЕЩЕНИЕ И ПЪРВОНАЧАЛЕН ОГЛЕД НА МЯСТОТО;

 

- ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ;

 

- ЗАКУПУВАНЕ И ДОСТАВКА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ;

 

- СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР И ПЛАНИРАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ;

 

- КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА В СРОК;

 

ВАЖНО!

 

  КАЧЕСТВОТО И НИВОТО НА УСЛУГАТА, КОЕТО ПРЕДЛАГАМЕ НЕ НИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ЗАЕМАМЕ С ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ ПО ПРОЕКТИ, КОИТО НЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ НАС.

 

.  .  .

 

СМЯТАТЕ, ЧЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ?

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

 

0879 536 179