Често задавани въпроси (FAQ)

ЦВЕТОВЕТЕ И СНИМКИТЕ АКТУАЛНИ ЛИ СА
Възможни са несъответствия в цветовете от снимките на сайта и действителните цветове на продуктите. Разминаването в нюансите може да се дължи на индивидуалните настройки на Вашия монитор.
КРАЙНИ ЛИ СА ЦЕНИТЕ В САЙТА
Да, посочените цени в сайта са крайни. Цените са валидни и включват всички данъци и такси. Цената за доставка не е включена в обявените цени и се заплаща допълнително в случай, че доставката не е безплатна.
КАК СЕ ПЛАЩА
Има няколко начина за плащане при правене на поръчка. Плащане с наложен платеж при доставка и Плащане по банков път, което се отразява в рамките на 1-3 работни дни. Ако изберете този начин за плащане ни изпратите потвърждение на имейл office@mebko.bg с платежното нареждане!
КАК МОГА ДА ВЪРНА ПРОДУКТ
Може да върнете продукт напълно безплатно в рамките на 14 дни от получаване на поръчката. Върнатата стока трябва да е със запазен търговски вид, без следи от сглабяне и нараняване. За да задействате процедурата, се свържете с нас на info@mebko.bg или на посочения телефон в сайта. Възстановяване на сумата по върнатите продукти ще бъде преведена в посочената от Вас банкова сметка, в срок от 14 дни. Продуктите трябва да бъдат върнати на адрес гр.Ботевград, ул.Академик Стоян Романски №14 ПК 2140
КАКВО ДА НАПРАВЯ, АКО ПРОДУКТЪТ Е УВРЕДЕН
В случай,че сте получили увреден продукт, Ви молим да ни изпратите имейл на info@mebko.bg с номера на Вашата поръчка, имената и телефонния Ви номер, снимки, които да показват степента на щетата, както и увредените детайли от Вашата пратка! Искането ще бъде обработено от екипа ни и ще получите обратна връзка в най-кратък срок.
МОГА ЛИ ДА ПРОВЕРЯ ПОРЪЧАНИТЕ ПРОДУКТИ В МОМЕНТА НА ДОСТАВКАТА
Когато доставчикът е при Вас и издава стоката Ви, направете хубав оглед на пакетите(броя и вида в които пристигат)! Ако има нарушена или повредена стока, следва да се свържете с нас преди да приемете стоката, за да предприемем последващи действия по-връщане на парите или замяна на продукта.
ДО КЪДЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДОСТАВКА
Доставки се извършват до всички населени места на Република България. Стоките се доставят до входа на жилището или до най-близкото място до което може да стигне превозното средство.
КОГА И КАК СЕ ИЗВЪРШВА ДОСТАВКАТА
Доставката на направени поръчки от сайта се извършва със собствен транспорт или чрез куриерска фирма. Времето за доставка е указано подробно в описанието на всеки продукт. При различните продукти може да има разминаване в сроковете на израбока и доставка.
КОЛКО СТРУВА ДОСТАВКАТА
Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА в цялата страна за поръчки над 199лв. или на специално подбрани продукти. За поръчки под 199лв. цената за доставка е фиксирана 14.90лв.
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас